Mitt eksem försvann med akupunktur

God morgon! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om det inlägg jag har tänkt skriva till er idag. Jag tror att jag har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu här uppe i Kalix och det har gjort att jag har känt mig stressad det senaste och jag fick problem med eksem igen. Jag har känt att jag har behövt hjälp med att komma tillrätta med problemet och har gått till Flower Tower, som är ett företag som ger akupunktur som är verkningsfullt vid ett flertal olika tillstånd. 

  

Anledningen till att jag har valt att gå till det här företaget är för att den akupunktur som de ger tidigare har hjälpt mig väldigt bra, när inget annat hade hjälpt. Jag ville inte använda superstarka cortisonkrämer. Jag kan knappt tro att det är sant nu när jag ser mig själv i spegeln och allt eksem är borta. Jag känner mig väldigt glad över att jag tog kontakt med Flower Tower eftersom jag ville få tillbaks en kropp utan utslag och eksem. Det har varit så otroligt skönt och avslappnande samtidigt att gå hit, akupunktur frigör ämnen i kroppen som är avslappnande. Detta önskar jag att många fler än jag skulle få uppleva, oavsett vad dina bekymmer är. 

 

Jag vill därför att även ni andra som också har problem av än det ena, eller än det andra slaget, ska kunna få hjälp med akupunktur. Flower Tower är för oss som behöver hjälp i Kalix eller Luleå. Jag har bestämt mig för att regelbundet gå hit i förebyggande syfte. Detta är jag värd! 

Du gillar kanske också...